Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Serie A, Αταλάντα – Ρόμα 1-4: «Βαριά» ήττα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Serie A, Αταλάντα – Ρόμα 1-4: «Βαριά» ήττα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού
Reuters

Λίγες ημέρες μετά την κλήρωση της με τον Ολυμπιακό στα play off του Europa League, η Αταλάντα είχε ένα… καταστρεπτικό εντός έδρας απόγευμα κόντρα στη Ρόμα (1-4), για την 18η αγωνιστική της Serie A.

Η Αταλάντα παρουσίασε για μια ακόμα φορά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία γνώρισε “βαριά” ήττα μέσα στο Μπέργκαμο από την Ρόμα (4-1) και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί – έστω και προσωρινά – στη δεύτερη θέση.

Η Ρόμα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού μόλις στο 56′ ο Τάμι Έιμπραχαμ νίκησε τον Χουάν Μούσο για το 0-1 (το πιο γρήγορο γκολ των «τζιαλορόσι» στη Serie A από τον Φεβρουάριο του 2018).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 27’ ο Νικολό Τζανιόλο έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λουίς Μουριέλ δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μπριάν Κριστάντε και κατέληξε στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο για το 1-2.

Το γκολ του Χοσέ Λουίς Παλομίνο στο 69’ ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR κι αφού δεν έγινε το 2-2, ήρθε το 1-3. Από εκτέλεση φάουλ του Βερετού, ο Κρις Σμόλινγκ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Ο θρίαμβος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ολοκληρώθηκε στο 81′, με τον Έιμπραχαμ να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 1-4.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις