Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Serie A, Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-3: Πάρτι Ευρώπης των Ρωμαίων στη Φλορεντία

Serie A, Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-3: Πάρτι Ευρώπης των Ρωμαίων στη Φλορεντία
ΦΩΤΟ Reuters

Με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Φιορεντίνα και πλασαρίστηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Προβάδισμα έναντι της Φιορεντίνα στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη απέκτησε η Λάτσιο, μετά την επιβλητική της νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 3-0. Οι «Λατσιάλι» με το «διπλό» στην Φλωρεντία ανέβηκαν στην 6η θέση (προκριματικά του Europa Conference League), καθώς στην ισοβαθμία υπερτερούν της Ρόμα, ενώ η Φιορεντίνα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί αυτή σε πλεονεκτική θέση.

Όλο το… ζουμί του ματς ήταν στην επανάληψη. Αρχικά το 52’ μετά την καταπληκτική πάσα του Τζακάνι, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πλάσαρε στην κίνηση για το 0-1. Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμα πιο απλά στο 70’ όταν ο Ιμόμπιλε έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ήταν ψύχραιμος στο τετ-α-τετ, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 81’ όταν ο Τσίρο προσπάθησε να βρει δίχτυα από πλάγια θέση και ο Μπιράγκι έβαλε αυτογκόλ. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι «Βιόλα» μετά την αποβολή του Τορέιρα στο 85ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις