Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Serie A: «Γκέλα» για την Ίντερ, έβγαλε αντίδραση η Γιουβέντους

Serie A: «Γκέλα» για την Ίντερ, έβγαλε αντίδραση η Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ίντερ “κόλλησε” κόντρα στην Σπέτσια και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1, αλλά ακόμη και με τον ένα βαθμό βρέθηκε στο +10 από τη δεύτερη θέση της Serie A και έκανε ένα ακόμη “βήμα” για τον τίτλο.

Η ομάδα του Κόντε βρέθηκε να χάνει από το 12′ με γκολ του Ντιέγκο Φαρίας και παρότι ισοφάρισε από το 40′ με τον Πέρισιτς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς. Με 6 αγωνιστικές να μένουν όμως μέχρι το φινάλε της σεζόν, οι “νερατζούρι” βρέθηκαν στο +10 από τη Μίλαν και μοιάζει απίθανο να “απειληθούν” για το πρωτάθλημα.

 

Αντίθετα, μεγάλη “μάχη” για να γλιτώσει το… κάζο να μη βγει στο Champions League δίνει η Γιουβέντους, η οποία έβγαλε αντίδραση κόντρα στην Πάρμα και παρά τη γκάφα του Κριστιάνο Ρονάλντο, πήρε τη νίκη με 3-1.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Για «κλάματα» το τείχος που έκανε ο Πορτογάλος στο γκολ της Πάρμα

Η “βέκια σινιόρα” έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Serie A και της επέτρεψε να προηγηθεί μέσα στο Τορίνο με γκολ του Μπρούγκμαν, αλλά ο Άλεξ Σάντρο πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο τέρματα στο ίδιο ματς και ανέτρεψε μόνος του το σκορ πριν το ημίχρονο.

Ο Ντε Λιχτ “καθάρισε” στη συνέχεια το ματς και η Γιουβέντους παρέμεινε στην πρώτη 4άδα, όντας στο +1 από την Αταλάντα και στο +5 από τη Νάπολι, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο από αμφότερες τις διώκτριές της.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις