Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Serie A: Η Λάτσιο έπαιξε με τη φωτιά σε «τρελό» ματς αλλά νίκησε και βλέπει 4άδα

Serie A: Η Λάτσιο έπαιξε με τη φωτιά σε «τρελό» ματς αλλά νίκησε και βλέπει 4άδα
ΦΩΤΟ Reuters

Τη νίκη με 4-3 πήρε η Λάτσιο κόντρα στη Τζένοα στο «Ολίμπικο» για την 34η αγωνιστική της Serie A και έμεινε στο «κόλπο» της τετράδας που οδηγεί στο Champions League.

Στο -2 από την 4η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Λάτσιο, που παραλίγο να πληρώσει ακριβά την χαλάρωση των τελευταίων λεπτών στην Τζένοα στο Ολύμπικο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Χοακίν Κορέα στο 30ο λεπτό, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με πέναλτι του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 43′.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεριμένα στο 47′ ο Μάρουσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας στην προσπάθειά του να απομακρύνει και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 ξαναμπαίνοντας στο ματς, αλλά ένα λεπτό αργότερο ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε το 3-1 με ωραίο σουτ και στο 56′ ο Κορέα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη των «λατσιάλι». Η Τζένοα δεν το έβαλε κάτω όμως και στο 80′ έκανε το 4-2 με εκτέλεση πέναλτι του Σκαμάκα, με τον Σομουρόντοφ να μειώνει σε 4-3 στο 81ο λεπτό και τα τελευταία λεπτά να κυλούν δραματικά, αλλά τους γηπεδούχους να κρατούν τελικά την πολύτιμη νίκη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις