Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Serie A: “Κανονικά το Γιουβέντους – Νάπολι” – Αντιδρούν οι “παρτενοπέι”

Serie A: “Κανονικά το Γιουβέντους – Νάπολι” – Αντιδρούν οι “παρτενοπέι”

Η διοργανώτρια αρχή της Serie A αποφάνθηκε πως η αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι για την 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά, παρά τα κρούσματα κορονοϊού και έχουν εντοπιστεί στους “παρτενοπέι”.

Η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Serie A, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Νάπολι θα διεξαχθεί κανονικά, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η διεξαγωγή του αγώνα ήταν αμφίβολη, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στους “παρτενοπέι”, αφού διαγνώστηκαν θετικοί δύο ποδοσφαιριστές, οι Ζιελίνσκι και Ελμάς, καθώς κι ένας συνεργάτης της ομάδας και οι ιατρικές αρχές της Καμπανίας απαγόρευσαν στην αποστολή να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Τορίνο.

Η αποστολή της Νάπολι δεν έφτασε χθες στο Τορίνο, όπερ σημαίνει ότι αν δεν εμφανιστεί στο γήπεδο κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς η Γιουβέντους από την πλευρά της έχει ανακοινώσει πως θα κατέβει στο γήπεδο κανονικά, αφού ο κανονισμός προβλέπει πως αν ο αντίπαλος έχει μέχρι 13 παίκτες οφείλει να παραταχθεί στο ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις