Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Serie A, Μίλαν – Σπέτσια 1-2: Τρομερό κάζο στο 96′

Serie A, Μίλαν – Σπέτσια 1-2: Τρομερό κάζο στο 96′

Η Μίλαν όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, αλλά έπεσε και θύμα μίας τεράστιας έκπληξης στο Μιλάνο, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη Σπέτσια με 1-2.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο η Σπέτσια έκανε μία φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μίλαν έχασε πέναλτι με τον Τεό Ερταντές στο 45΄ (άουτ), ωστόσο, πριν κλείσει το ημίχρονο προηγήθηκε. Στην επανάληψη, όμως, η Σπέτσια, αρχικά με τον Κολομβιανό Αγουδέλο (είχε μπει αλλαγή έξι λεπτά πριν το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε) και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον 28χρονο Γκανέζο επιθετικό, Γκιάσι.

Για τη Μίλαν η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 3 σερί νίκες, με τους ροσονέρι να μένουν στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κερδισμένη της 22ης αγωνιστικής ήταν η Νάπολι, που μετά το «διπλό» στο «Ρενάτο Νταλ Άρα» (0-2 την Μπολόνια), μείωσε στο -4 από την πρωτοπόρο, Ίντερ και -2 από τη Μίλαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις