Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Serie A, Μπολόνια – Μίλαν 2-4: Διπλό κορυφής για τους «ροσονέρι»

Serie A, Μπολόνια – Μίλαν 2-4: Διπλό κορυφής για τους «ροσονέρι»
ΦΩΤΟ Reuters

«Ζορίστηκε» πολύ αλλά τελικά η Μίλαν πήρε τη νίκη στην έδρα της Μπολόνια με 4-2 για την 9η αγωνιστική της Serie A και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ένα ματς περισσότερο από τη Νάπολι.

Με τη… φωτιά έπαιξε η Μίλαν που παρ’ότι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Μπολόνια, με τον Λεάο (7’) να ανοίγει το σκορ και τον Καλαμπρία (35′) να δίνει αέρα δύο τερμάτων  σου φιλοξενούμενους, τη στιγμή μάλιστα που οι γηπεδούχοι από το 20′ αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σουμαορό, κατάφερε και ισοφαρίστηκε. 

Ο Ιμπραΐμοβιτς με αυτογκόλ στο 49’ μείωσε για τους γηπεδούχους και στα… καπάκια ο Μπάροου σόκαρε τη Μίλαν για το 2-2. Ο Σοριάνο με άτσαλο μαρκάρισμα αποβλήθηκε στο 58’ και άφησε την Μπολόνια με εννιά παίκτες, αλλά για 26 λεπτά οι «ροσομπλού» άντεξαν τη πίεση, μέχρι που ο Μπενασέρ στο 84’ με φοβερό βολέ από τα ορια της περιοχής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο Ζλάταν με φοβερό πλασέ στο 90’+2’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2 της Μίλαν, που ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα της Νάπολι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Ρόμα για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις