Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Serie A: Στις 18 Μαΐου ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις – Για 13 Ιουνίου η επανέναρξη

Serie A: Στις 18 Μαΐου ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις – Για 13 Ιουνίου η επανέναρξη
ΦΩΤΟ Reuters

Στις ομαδικές προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψουν οι ομάδες της Serie A, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την 13η Ιουνίου ως ημέρα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Η αποδοχή του νέο υγειονομικού πρωτοκόλλου από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας έπεισε τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, να ανάψει το “πράσινο” φως για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομαδικές προπονήσεις από την 18η Μαΐου.

“Δέχτηκα μια επιστολή από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα. Με ενημέρωσε ότι η ομοσπονδία δέχεται όλους τους όρους και της παρεμβάσεις της επιστημονικής κοινότητας που εφάρμοσε στο πρωτόκολλο και ελπίζουμε πως δεν θα προκύψουν νέες δυσκολίες για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπανταφόρα.

Λίγο αργότερα ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία επιστροφής στην αγωνιστική δράση, με ιταλικά ΜΜΕ να “σημαδεύουν” την 13η Ιουνίου, αν όλα κυλήσουν ομαλά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις