Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σπουδαίο τρίποντο με τον Κόντο για την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Φαίακες.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή επέβαλε το ρυθμό που ήθελε. Ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Κόντο να σημαδεύει σωστά και να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους πριν το τέλος του πρώτου μέρους αλλά ο Παπαδόπουλος στις περισσότερες περιπτώσεις και ο Πάνος στη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα (έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βενέτη) κράτησαν τον Πανιώνιο στη διεκδίκηση του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αναζήτησαν την ισοφάριση, με τον Μπουμάλ να δίνει ώθηση στην ομάδα του Τερεζόπουλου. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγώνα έδωσε η αποβολή του Καρντόζο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70′. Ο παίκτης είχε ζητήσει αλλαγή αλλά πριν αντικατασταθεί έκανε φάουλ στον Κολοβό και άφησε την ομάδα του με δέκα.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να απειλήσει και έμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 5 αγώνες.

Κέρκυρα: Σέτκους, Βενέτης, Ναγιάρ (86′ Ανδρεόπουλος), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόζο, Μαρκόβσκι (71′ Μαραγκός), Κόντος, Χαβίτο (64′ Ζορμπάς), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Σιώπης (76′ Ιμπαγάσα), Κολοβός, Οικονόμου, Μπούζας (46′ Μπουμάλ), Φούντας, Χατζηισαϊας, Μητρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε