Κυριακή, 16 Ιουν.
29oC Αθήνα

Στέφενς: Δεν είναι ματς χωρίς αύριο! Η Σάλκε την πίεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Χουμπ Στέφενς θέλησε να βγάλει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ το άγχος ενόψει του δεύτερου αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σάλκε.

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε λόγο για μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης και για το άγχος που θα έχει η Σάλκε και όχι η ομάδα του. Όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του 1-1 στην Γερμανία, ο Ολλανδός τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει τακτική λόγω των απουσιών αφού ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να ζήσει με τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε…

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους λόγω της ανάγκης της Σάλκε να σκοράρει: 
“Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε. Το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά κίνητρα. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι και ανάλογα θα κάνω τις ενέργειές μου”.

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση: 
“50-50”

Για το αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο σύστημα λόγω των απουσιών:
 
“Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται λόγος για διάταξη ανάγκης. Η ομάδα έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ ώστε να παρακάμψει προβλήματα τραυματισμών. Αυτό θα είναι ευκαιρία και για τους παίκτες που θα παίξουν αύριο να δείξουν τις δυνατότητές τους”.

Για την ήττα από τον Παναιτωλικό:
 
“Αύριο είναι ένα ξεχωριστό ματς. Η διαφορά είναι ότι η Σάλκε έχει μεγαλύτερη πίεση. Η Σάλκε θέλει σε κάθε περίπτωση να συνεχίσει, ενώ ο ΠΑΟΚ εύχεται να συνεχίσει”.

Για την τιμωρία της Τούμπας: 
“Είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται για τους φιλάθλους. Στη Σάλκε γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος της. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ. Παρόλο που η συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων δεν ήταν σωστή στο ματς με τη Ραπίντ, ήταν υπερβολική η τιμωρία των τριών αγωνιστικών”.

Για το αν τα έσοδα που θα έχει η πρόκριση, προκαλούν άγχος στους παίκτες: 
“Αυτό το γνωρίζαμε από πριν. Είναι πολύ καλό ότι είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανόμαστε άγχος”.

Για το αν το ματς είναι ζωής ή θανάτου:
 
“Είναι πραγματικά απίστευτο ότι κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχει. Ότι και αν γίνει στο αυριανό παιχνίδι, μετά το ματς και θα φάμε και θα πιούμε. Μεθαύριο το ίδιο. Η άποψη ότι αν η ομάδα αποκλειστεί έρχεται ο θάνατος δεν είναι σωστή. Αυτό υπάρχει και σε άλλα μέρη του κόσμου. Εμείς πρέπει να μείνουμε με τα δύο πόδια στο πάτωμα”. 
 
Κατσουράνης: Θέλουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στην Γερμανία
Ο Κώστας Κατσουράνης εκπροσώπησε τους παίκτες και τόνισε ότι περιμένει το ματς να έχει ομοιότητες με αυτό στην Φέλτινς Αρένα.

“Δεν θα πρέπει να έχουμε άγχος, αυτό λέει η εμπειρία μου. Πρέπει να το διαχειριστούμε καλά. Δεν θα σταματήσει ο ΠΑΟΚ να παίζει ποδόσφαιρο, αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη έτσι κι αλλιώς. Θέλουμε να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ, ο κάθε ποδοσφαιριστής το ξέρει. Σαν ένα σώμα θα δώσουμε τη μάχη μας και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Σίγουρα δεν θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, για να πάρουμε επιπλέον ώθηση. Θα τα δώσουμε όλα και έχουμε πολλή δουλειά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

Η Σάλκε θα παίξει επιθετικά και από τα πλάγια όπως στο πρώτο ματς. Εμείς θέλουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου που κλείσαμε τους δρόμους της Σάλκε. Είναι ένα καινούριο ενενηντάλεπτο, αλλά ομοιότητες θα υπάρξουν”.

Στη Θεσσαλονίκη η Σάλκε – “Έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε”

Κατσουράνης: Να δώσουμε τα πάντα

Στέφενς: Μόνο εγώ σκεφτόμουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

“Προσγείωση” απ’τα αστέρια! Ιστορική νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΟΚ

“Σφαλιάρα” για Σάλκε! Απόλυτη η Μπάγερν με γκολάρα του Ρόμπεν (VIDEO)

Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ με Λίνο!

Μέρκελ: Αν ήμουν στο γήπεδο η Σάλκε θα κέρδιζε!

Η απάντηση της Σάλκε για τη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

Πλήγμα με Λόρενς στον ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς

Γερμανικά ΜΜΕ: “Η Σάλκε απειλείται με αποκλεισμό ντροπή”!

Έβαλε ΣΤΟΧο τ΄αστέρια! Ένα βήμα απ΄τους ομίλους ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε