Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Στην ΑΕΚ Κάλα και Χοσέ Κάρλος!

Έγκυρη εφημερίδα της Σεβίλλης θεωρεί σχεδόν βέβαιη την μετακίνηση των Κάλα και Χοσέ Κάρλος στην “Ένωση”, τον πρώτο ως δανεικό και τον δεύτερο ίσως και με κανονική μεταγραφή.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα “Dario de Sevilla” που ειδικεύεται στα θέματα της ομάδας της Ανδαλουσίας αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση:
 
 
ΟΚάλα και ο Κάρλοςθα τεθούν πάλι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ως στόχο να πάρει μαζί του τους δύο παίκτες στη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ και να υπερασπιστεί την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος γνωρίζουν ήδη ότι η Σεβίλλη δεν τους υπολογίζει και είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα. Ο Χιμένεθ επιστρέψει στην Αθήνα αύριο (Πέμπτη 16/6) και θα επιχειρήσει να ξεκινήσει τις προσπάθειες ώστε να έχει την επόμενη σεζόν μαζί του τους Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Τις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ θα ζητήσει επίσημα τους δύο παίκτες”.
 
 
Στο αυριανό ραντεβού των Αδαμίδη και Χιμένεθ θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ισπανική αγορά. Παράλληλα ο Ισπανός θα ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Μανωλά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε