Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο Πράνιτς! Υπογράφει τριετές συμβόλαιο με Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα ο Πράνιτς! Υπογράφει τριετές συμβόλαιο με Παναθηναϊκό

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έφτασε λίγο μετά τις 12.00 στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα τυπικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πράνιτς δεν υποσχέθηκε τίτλους και επιτυχίες στους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά τόνισε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα, ενώ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ.

Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά από τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό: Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα γιατί είχα προβλήματα με τη Σπόρτινγκ. Άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα και δεν έπαιζα. Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν διάφορα μπερδέματα με την Σπόρτινγκ αλλά βρήκαμε τη λύση και τώρα είμαι εδώ. Κατ’ αρχάς θέλω να χαιρετήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού και να εκφράσω τη χαρά που βρίσκομαι εδώ.

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό
: «Θα είναι κάτι που θα το δούμε. Πρώτα πρέπει να δω την ομάδα και να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου. Και να μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων και μετά θα το δούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να κάνουμε πολλές νίκες και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Ξέρω ότι πέρυσι αντιμετώπισε προβλήματα και δεν πήγε τόσο καλά η ομάδα. Αλλά αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε τι μπορούμε πετύχουμε».

Για το πότε πιστεύει πως θα είναι έτοιμος να παίξει: «Δεν το γνωρίζω ακόμα. Πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον προπονητή. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ακόμα έτοιμος για να παίξω άμεσα. Αλλά ίσως σε περίπου 2 εβδομάδες. Το καλό είναι πως υπάρχει διακοπή γιατις Εθνικές ομάδες και θα έχω περισσότερο χρόνο να προπονηθώ. Μετά πιστεύω να είμαι έτοιμος».

Για το τι τον έπεισε μετά από τις συζητήσεις με τον Αναστασίου: «Ξέρω τον Γιάννη από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Έπαιζε στον Άγιαξ και είχαμε γνωριστεί. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του πριν πάρω την απόφαση. Μου είπε τα πάντα για την ομάδα και με έπεισε να έρθω. Θέλω να παίξω και πιστεύω πως πήρα την καλύτερη απόφαση».

Με Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός – Εκτός ο Σίλντενφελντ

Ελεύθερος απ’την Σπόρτινγκ ο Πράνιτς – Υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Φιγκερόα για Παναθηναϊκό

Παίρνει και φορ ο Παναθηναϊκός

Αναστασίου: Άλλη ομάδα με Μπεργκ

Μέντες: Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός κατά αθλητικής εφημερίδας – “Συστηματικά επιλεκτική ενημέρωση”

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ατζαγκούν

Απάντηση Nova στον Παναθηναϊκό: «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η NOVA δεν μας αποδίδει 1 εκατ. ευρώ

Η διορία σε Πράνιτς και το… θέμα με Λέτο!

Στην Ελαζίγκσπορ Βιτόλο και Σο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε