Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Sun για το ΑΕΚ – Μπράιτον: «Η μεγαλύτερη ληστεία στην Αθήνα μετά τα μάρμαρα που πήρε ο Έλγιν»

Sun για το ΑΕΚ – Μπράιτον: «Η μεγαλύτερη ληστεία στην Αθήνα μετά τα μάρμαρα που πήρε ο Έλγιν»
Eurokinissi

Η βρετανική εφημερίδα Sun σχολίασε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τη νίκη της Μπράιτον στην έδρα της ΑΕΚ (1-0), χρησιμοποιώντας το επίκαιρο θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα και της κλοπής που είχε κάνει ο Λόρδος Έλγιν.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην OPAP Arena, κόντρα στην Μπράιτον, όμως της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην επίθεση και η… τύχη, με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια γνώμη είχε και ο αγγλικός Τύπος, με τα βρετανικά Μέσα να παραδέχονται την ανωτερότητα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, η Sun χρησιμοποίησε ένα επίκαιρο θέμα, για να σχολιάσει το ματς. Η γνωστή εφημερίδα παρομοίασε την επικράτηση της Μπράιτον με ληστεία, και με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα και το ραντεβού Σούνακ – Μητσοτάκη που ακυρώθηκε, την χαρακτήρισε την πιο κραυγαλέα που έγινε στην Αθήνα, από αυτή που έκανε ο Έλγιν!

«Η Μπράιτον πραγματοποίησε την πιο κραυγαλέα ληστεία στην Αθήνα από τότε που ο Λόρδος Έλγιν γλίστρησε με μερικές χιλιάδες τόνους μάρμαρο πριν από περισσότερα από 200 χρόνια», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο στην έντυπη μορφή της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις