Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Super Bowl: O Τράβις Κέλσι τραγούδησε το «Viva Las Vegas» από το βάθρο των νικητών τη στιγμή που η Τέιλορ Σουίφτ «έλιωνε» από αγάπη

Super Bowl: O Τράβις Κέλσι τραγούδησε το «Viva Las Vegas» από το βάθρο των νικητών τη στιγμή που η Τέιλορ Σουίφτ «έλιωνε» από αγάπη
Reuters

Ο Τράβις Κέλσι Kansas City Chiefs τράβηξε τα… φώτα με την παρουσία του στο Super Bowl LVIII και με όσα είπε από το βάθρο των νικητών. Η σύντροφός του, πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από πάνω του. Τα φιλιά που αντάλλαξαν και έγιναν viral.

Η Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκε στο Λας Βέγκας και παρακολούθησε από κοντά τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσο να κατακτά το Super Bowl LVIII με τους Kansas City Chiefs (νίκησαν με 25-22 τους San Fransisco 49ers)

Ο Tight End των πρωταθλητών και η πασίγνωστη καλλιτέχνης αποτελούν το ζευγάρι της χρονιάς στις ΗΠΑ, με την πασίγνωστη και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στην εξέδρα, με τις αντιδράσεις της, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κέλσι θριάμβευσε μαζί με τους Chiefs, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και -έχοντας στα χέρια του το τρόπαιο- τραγούδησε το “Viva Las Vegas” του Έλβις Πρίλσεϊ και τόνισε ότι θέλει να κάνει το three-peat (να κατακτήσει τρίτο σερί πρωταθλήματα), για να τραγουδήσει στη συνέχεια το “You have to fight, for your right to party” και να.. αποθεωθεί, τη στιγμή που η Σουίφτ τον παρακολουθούσε γεμάτη χαρά υπερηφάνεια.

Ο Κέλσι κατέβηκε από το βάθρο, για να βρει τη σύντροφό του, με το πασίγνωστο ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral στα social media.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις