Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Super Cup, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο μπάσκετ κρίνεται στη Ρόδο

Super Cup, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο μπάσκετ κρίνεται στη Ρόδο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο στη σεζόν στο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του Super Cup στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο, δίνοντας μάχη για το πρώτο τρόπαιο της αγωνιστικής χρονιάς.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Νωρίτερα, στις 17:00 αναμετρώνται ο ΠΑΟΚ με το Περιστέρι για την τρίτη θέση του Super Cup.

Ποιοι παίκτες θα κοπούν 

Για τον Ολυμπιακό εκτός αναμένεται να βρίσκονται ξανά οι ανέτοιμοι Ίγκνας Μπραζντέικις και Σακίλ ΜακΚίσικ, όπως έγινε και στο παιχνίδι της Παρασκευής, ενώ για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει σίγουρα ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος λόγω θλάσης θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο Εργκίν Αταμάν θα επαναφέρει σίγουρα τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος είχε μείνει εκτός εξάδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου λογικά επιστρέφει κι αυτός στη δράση και μένει να φανεί ποιος εκ των Γκριγκόνις, Γκραντ και Γκάι θα κοπεί.

Το πρόγραμμα του Super Cup:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Περιστέρι – Ολυμπιακός 64-84

ΠΑΟΚ– Παναθηναϊκός 64-77

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00: ΠΑΟΚ – Περιστέρι (ΕΡΤ3)

20:30: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις