Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Super League 1, Ατρόμητος – Άρης 0-0: Ισοπαλία με χαμένες και τις δύο ομάδες στο Περιστέρι

Super League 1, Ατρόμητος – Άρης 0-0: Ισοπαλία με χαμένες και τις δύο ομάδες στο Περιστέρι
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να χάνουν δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αυξάνοντας τα αρνητικά σερί τους.

Άρης και Ατρόμητος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, είδαν και το VAR να τους στερεί τη δυνατότητα για ένα ακόμη, με αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν και χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες έφθασαν έτσι τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη, ενώ οι “κίτρινοι” έχουν δύο βαθμούς στα τρία τελευταία δικά τους παιχνίδια.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά ο Ατρόμητος “απείλησε” πρώτος με τον Ροτάριου να σουτάρει άουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή στο 11′. Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν όμως την μπάλα στα δίχτυα λίγο αργότερα, με τον Φαμπιάνο να σκοράρει μετά από κόρνερ, αλλά τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ μέσω VAR, για χέρι του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Στη συνέχεια του αγώνα, ο ρυθμός ήταν κακός και η μοναδική καλή στιγμή ήρθε πριν το ημίχρονο, με τον Μαντσίνι να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά να αστοχεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό, με τον Άρη να “πιέζει” πιο ψηλά και τον Ατρόμητο να “χτυπά” στις αντεπιθέσεις. Ο Ροτάριου νικήθηκε όμως σε τετ-α-τετ στο 52′ από τον Κουέστα, ο οποίος είπε “όχι” και στους Κούεν και Ρομπάιγ στο 60′.

Ο Άρης “απάντησε” με τον Ετέμπο να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ενώ στο 67′ ήρθε η φάση του αγώνα, με τον Γκρέι να βρίσκει την μπάλα με το χέρι στην περιοχή, τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR αλλά να δείχνει τελικά να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των Περιστεριωτών.

Οι δύο ομάδες έχασαν νέες ευκαιρίες στη συνέχεια με Φαμπιάνο και Μουνίθ, για να “κλείσει” το ματς με μία μεγάλη απόκρουση του Γιαννιώτη σε σουτ του Μανού Γκαρθία από το ύψος του πέναλτι. Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον Άρη και τον Ατρόμητο να μένουν ξανά μακριά από τη νίκη στη Super League 1.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Άρης

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούεν (88′ Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ (88′ Οικονομίδης), Ροτάριου, Κλωναρίδης (74′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46′ λ.τ. Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (65′ λ.τ. Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (46′ Μάνου Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (60′ Καμάτσο), Γκρέι (72′ Πάλμα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις