Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Super League 1, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1: Άφησαν δύο βαθμούς στο Περιστέρι οι Θεσσαλονικείς

Super League 1, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1: Άφησαν δύο βαθμούς στο Περιστέρι οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πέμπτη σερί νίκη του στη Super League 1 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 15η αγωνιστική της Super League 1. Οι Θεσσαλονικείς, αν και ανώτεροι, έμειναν στο 1-1 με τους Περιστεριώτες, αφήνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολιβέιρα, ωστόσο δεν τελείωσε το παιχνίδι με τις φάσεις που δημιούργησε.

Ο βελτιωμένος Ατρόμητος βγήκε μπροστά και κατάφερε να βρει την ισοφάριση με τον Κουέν, βάζοντας φρένο στο ασπρόμαυρο σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ έχασε τη μοναξιά της τρίτης θέσης, καθώς ο Ολυμπιακός τον έπιασε στη βαθμολογία.

Ο αγώνας:

Με καλύτερα πατήματα ήταν στον αγωνιστικό χώρο, μετά το 20λεπτο, ο ΠΑΟΚ, και τον Κωνσταντέλια να «ζωγραφίζει» ποικιλοτρόπως για λογαριασμό του. Γεγονός που του έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 26’. Ηταν η φάση που ο 19χρονος Ελληνας μέσος βρήκε, με κάθετη πάσα, τον Ολιβέιρα και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να πιστοποιείται για τους «ασπρόμαυρους» με τη βοήθεια του VAR.

Στο 34’ ο Σοάρες, έχοντας τροφοδοτηθεί από τον Κωνσταντέλια, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντέλιας από δημιουργός έγινε εκτελεστής, το σουτ που «έπιασε», όμως, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εξουδετέρωσε ο Γιαννιώτης.

Στο 45’ ο Ατρόμητος απείλησε με τον Φριντζόνσον, ο Κοτάρσκι ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Ενεργητικότερος στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήταν ο Ατρόμητος, δεδομένο που, με επιμονή, τον οδήγησε στην ισοφάριση στο 72’. Ο Ροτάριου σημάδεψε , με σέντρα, τον Κούεν και ο τελευταίος, με εκπληκτική κεφαλιά, παραβίασε την εστία του Κοτάρσκι. Γκολ το οποίο, όπως συνέβη και το τέρμα του ΠΑΟΚ, κατακυρώθηκε με την υπόδειξη του VAR.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (65′ Κουέν), Φριτζόνσον, Ροτάριου (85′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (66′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65′ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76′ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (85′ Ντάντας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (76′ Μπράντον).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις