Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Super League 1, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Νίκη με φοβερή ανατροπή για τους Περιστεριώτες

Super League 1, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Νίκη με φοβερή ανατροπή για τους Περιστεριώτες
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει μέχρι και ένα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα, αλλά με φοβερή ανατροπή στη συνέχεια πήρε τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην 7η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 63′, με τον Κγιάρτανσον να “απαντάει” στο 75′ και να ολοκληρώνει την ανατροπή για τον Ατρόμητο του στο 86ο λεπτό, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι Περιστεριώτες έφθασαν έτσι τους 11 βαθμούς στη Super League 1 και βρέθηκε στις θέσεις των play off, την ώρα που οι Γιαννιώτες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις, με μόλις 4 βαθμούς σε 7 αγώνες πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν “απείλησε” ιδιαίτερα την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος από την πλευρά του προσπάθησε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 27′ με τον Ρομπάιγ να κάνει ένα ωραίο σουτ από δεξιά στην περιοχή με το αριστερό πόδι, σημαδεύοντας την απέναντι πλευρά της εστίας, αλλά αστόχησε για λίγο.

Πιο κοντά σε ένα γκολ έφθασε όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ροσέρο να βγαίνει στην αντεπίθεση απέναντι από τον Γιαννιώτη και να πλασάρει από αριστερά, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να αποκρούει εξ επαφής.

Οι Γιαννιώτες βρήκαν τελικά πρώτοι το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παντελάκη να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς στο 63′.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και κατάφερε τελικά να φέρει… τούμπα το ματς. Στο 75′ από γέμισμα ο Τζβίδας έβαλε το πόδι του στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στο δεύτερο στον Κγιάρτανσον, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά, ισοφάρισε σε 1-1.

Δέκα λεπτά αργότερα δε, ο ίδιος παίκτης μετά από γύρισμα του Κεσχρίντα, σε εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, τελείωσε ιδανικά μία ακόμη φάση και “έγραψε” το 2-1 στο ματς. Αυτό ήταν μάλιστα και το τελικό σκορ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να “λυγίζει” τελικά, παρά το προβάδισμά του και να γνωρίζει την 5η ήττα σε 7 αγώνες στη Super League 1.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν (61′ Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (60′ Μουνίθ), Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (73′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90’+2′ Τζοβάρας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια (88′ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Μπιλμπάο, Κιάκος (81′ Μπαγκαλιάνης), Καραχάλιος, Τζίμας, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12′ λ.τ. Μπάλαν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις