Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Super League 1, Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Ασταμάτητοι οι Βολιώτες νίκησαν και στο Περιστέρι

Super League 1, Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Ασταμάτητοι οι Βολιώτες νίκησαν και στο Περιστέρι
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βόλος πραγματοποιεί τρομερή σεζόν στη Super League 1 και με τη νίκη 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου, έφθασε τις 6 σε 9 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Με γκολ των Ντέλετιτς και Φερνάντες, ο Βόλος πέρασε κι από το Περιστέρι κόντρα στον δυνατό φέτος Ατρόμητο και κάνει… πρωταθλητισμό, αφού ανέβηκε πάλι στη δεύτερη θέση και στο -4 από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Super League 1, έστω και με ματς περισσότερο.

Το παιχνίδι

Μοιρασμένο ήταν το ματς στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με την πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ να έρχεται στο 39′ με ωραίο σουτ του Μεθκίδα που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Αυτή ήταν όμως και η… προειδοποιητική βολή από τον Βόλο, αφού αμέσως μετά από νέα ενέργεια του Ισπανού, ο Ντέλετιτς πήρε την μπάλα από απόκρουση του Γιαννιώτη και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Βόλος πήγε έτσι με προβάδισμα στα αποδυτήρια και κατάφερε να “τελειώσει” και το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αφού πρώτα ο Κλέιμαν είπε “όχι” σε ένα σουτ του Φριτζόνσον στο 53′, αμέσως μετά ο Οζέγκοβιτς βρήκε πεσμένος τον Τσοκάνη στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, για να γυρίσει αυτός στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 2-0 των φιλοξενούμενων στο ματς.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε κι ένα καλό σουτ του Κλωναρίδη που έστειλε την μπάλα και στο δοκάρι, με αποτέλεσμα ο Βόλος να κρατήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα και τη νίκη στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Βόλος

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα Σουάρεθ Μαυρομμάτης Ντε Μποκ – Έντερ Γκονθάλεθ Κούεν (69’ Τζαβίδας) – Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ) Μουνίθ (26’ λ. τρ. Φριντζόνσον) Κλωναρίδης – Κιάρτανσον.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Σιέλης Εσκοβάλ Λούνα – Τσοκάνης Μπαριέντος – Ντέλετιτς (73’ Πίρινεν) Μεσκίδα (62’ Νοκέρ) Πάολο Φέρναντεθ – Οζέγκοβιτς (87’ Κούτσιας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις