Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Super League 1, Παναιτωλικός – Άρης 3-1: Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Αναστασίου

Super League 1, Παναιτωλικός – Άρης 3-1: Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Αναστασίου
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, με τους Αγρινιώτες να τον “χτυπούν” στους κενούς χώρους της άμυνάς του.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μάλιστα από νωρίς με τον Σενγκέλια, αλλά ο Άρης ισοφάρισε αμέσως με τον Πάλμα και έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Μετά το 60′ όμως, οι γηπεδούχοι έκαναν… πάρτι στις αντεπιθέσεις και με τους Καρέλη και Νταγκό πήραν τη νίκη και πανηγύρισαν μπροστά στους οπαδούς τους.

Το παιχνίδι

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από την αρχή και στο 9΄ο Παναιτωλικός προειδοποίησε την άμυνα του Άρη, με τον Νταγκό να φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά να κάνει… τσαφ στο πλασέ του και να χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Το γκολ δεν άργησε όμως να έρθει, αφού ο Σενγκέλια στο 15′ έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, νικώντας τον Κουέστα στην κλειστή του γωνία, για το 1-0 στην αναμέτρηση.

Ο Άρης αντέδρασε όμως άμεσα και στο 21′ ο Πάλμα με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του.

Το ματς συνέχισε να είναι πάνω κάτω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η μοναδική σημαντική στιγμή στο υπόλοιπο του 45λέπτου, ήρθε από μία στημένη φάση, με τον Φλόες να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι των “κιτρίνων”.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Άρη να έχει τον έλεγχο και τον Παναιτωλικό να “χτυπάει” στις αντεπιθέσεις, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πρώτοι όμως πιο κοντά, με τον Μαντσίνι να μην μπορεί να νικήσει τον Ανέστη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 55′.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν έτσι αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ξανά στο ματς, με τον Καρέλη να παίρνει το “ριμπάουντ” από φαλτσαριστό σουτ του Νταγκό που κατέληξε στο δοκάρι με παρέμβαση του Φαμπιάνο και με κεφαλιά σε κενή εστία να κάνει το 2-1.

Ο Έλληνας επιθετικός έχασε αμέσως μετά δύο τεράστιες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, αλλά αστόχησε τόσο σε κενή εστία, όσο και σε τετ-α-τετ με τον Κουέστα.

Το τρίτο γκολ ήρθε πάντως για τον Παναιτωλικό, με τον Νταγκό να χρίζεται σκόρερ με καρφωτή κεφαλιά στο 76′ και να “καθαρίζει” ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του Αναστασίου.

Ο Άρης προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, αλλά ο Γκρέι και ο Ζερβινιό δεν κατάφεραν να τον ξανά βάλουν στον αγώνα, με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη. Αυτοί ήταν μάλιστα οι πρώτοι του βαθμοί στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Άρης

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (83′ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59′ Ντουάρτε), Ντίας, Σενγκέλια (70′ Μόρσεϊ), Νταγκό (84′ Χουχούμης), Καρέλης (84′ Ζοάο Πέδρο)

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρσία (73′ Ζερβίνιο), Μαντσίνι (61’Καμάτσο) , Ιτούρμπε (73 Ματέο Γκαρσία), Πάλμα (62′ Ντιοπ), Γκρέι (84′ Χατζηϊωάννου)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις