Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Super League 1, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Νίκη στο 96′ με «λυτρωτή» τον Νάρεϊ

Super League 1, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Νίκη στο 96′ με «λυτρωτή» τον Νάρεϊ
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη… φωτιά στην Τούμπα, αλλά ο Νάρεϊ με… buzzer beater στο 96ο λεπτό του αγώνα, τον γλίτωσε από την “αυτοκτονία” κόντρα στον Ατρόμητο και του χάρισε τη νίκη με 2-1 στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1.

Μετά το γρήγορο προβάδισμα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κούρτιτς, ο ΠΑΟΚ “έσβησε” το ματς, αλλά παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο τέλος, ο Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση στο 92′ με τον Τζοβάρα, για να “λυγίσει” τελικά με γκολ του Νάρεϊ σε ένα απίθανο φινάλε “θρίλερ” στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, αφού πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ο Χατζηϊσαΐας βρήκε την μπάλα με το χέρι μετά από κεφαλιά του Ίνγκασον από κόρνερ και με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι.

Ο Κούρτιτς νίκησε τον Γιαννιώτη από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, κάνοντας το 1-0 γα την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του αγώνα και με τον Ατρόμητο να μην τον απειλεί καθόλου, έψαξε χωρίς πολλά ρίσκα ένα δεύτερο γκολ. Πέρα από ένα χαμένο τετ-α-τετ του Τόμας έτσι, ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμά του μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το ρυθμό και να αναζητά με… σύνεση το γκολ που θα “καθάριζε” το ματς. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία ήρθε έτσι στο 65′ με τον Ζίβκοβιτς να μην μπορεί να νικήσει από κοντά με κεφαλιά τον Γιαννιώτη, ενώ το γκολ του Ολιβέιρα λίγο αργότερα ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του δεν βρήκε λύσεις στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 82′ έμεινε και με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζοβάρας λίγο έλειψε να γίνει… ήρωας, αφού σε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, “τσίμπησε” υπέροχα την μπάλα προ του Κοτάρσκι και έκανε το 1-1 στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μία… ανάσα από την ισοπαλία, αλλά ο δεν τα παράτησε και από μία σέντρα του Ζίβκοβιτς στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Νάρεϊ έκανε ένα τρομερό σκαστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του με το 2-1.

Έστω κι έτσι λοιπόν, ο “Δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να κρατήσει το απόλυτο στην έδρα του μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, την ώρα που οι Περιστεριώτες γνώρισαν με αυτόν τον επικό τρόπο, την πρώτη ήττα τους στη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια (75’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης – Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Ντάντας (75’ Μπίσεσβαρ) – Αουγκούστο (80’ Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Άντρια Ζίβκοβιτς – Τόμας (63’ Ολιβέιρα)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ – Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (94′ Οικονομίδης) – Ρομπάιγ (62’ Κιάρτανσον), Κλωναρίδης (80’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62’ Ροτάριου)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις