Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Super League 2: Παραδόθηκαν οικίσκοι στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Super League 2: Παραδόθηκαν οικίσκοι στους σεισμόπληκτους της Κρήτης
Intime.gr

Οι ομάδες της Super League 2 βρέθηκαν… δίπλα στους σεισμοπαθείς της Κρήτης, πραγματοποιώντας μία δωρεά πέντε οικίσκων.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης της Super League 2, παραδόθηκαν την Παρασκευή (4/2) από τον πρόεδρο, Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους εκπροσώπους της Λίγκας οι πέντε οικίσκοι – δωρεά των ΠΑΕ της Super League 2 -υπό την παρουσία κυβερνητικών στελεχών- σε σεισμόπληκτους χωριών γύρω από το Αρκαλοχώρι, τα οποία επλήγησαν από τον ισχυρό των 5,8 Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή τον Σεπτέμβριο του 2021.

“Θα θέλαμε ειλικρινά να βρισκόμασταν εδώ για χαρούμενους λόγους. Όμως ο αθλητισμός ενώνει στα δύσκολα εκτός από τα εύκολα και η προσφορά, η αλληλεγγύη είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Γι’ αυτό και οι 34 ΠΑΕ της SL2 αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της SL2 κ. Λεουτσάκος και πρόσθεσε:

“Ευχαριστούμε βεβαίως την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την βοήθεια που λαμβάνουμε από το ποσοστό του στοιχήματος και μπορούμε κι εμείς ακολούθως να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, όπως αυτή τη στιγμή τους κατοίκους της περιοχής μετά τον καταστροφικό σεισμό”.

Κατά την παραλαβή των οικίσκων, τέσσερις εκ των οποίων παραδόθηκαν στο χωριό Πάρτιρα και ένας στο χωριό Στείρωνας, ο δήμαρχος Μινώα – Πεδιάδας Μανόλης Φραγκάκης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και του εκπροσώπους της SL2 τόνισε: “Αυτό είναι και πρέπει να είναι το πραγματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και όχι αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες”. Ακολούθως προσκάλεσε την Super League 2 να επισκεφτεί εκ νέου την Κρήτη και να οργανώσουν μια νέα δράση για τη βοήθεια των σεισμοπαθών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις