Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Super League 2: Στη Νίκη το ντέρμπι του Βόλου, άνετος ο Ολυμπιακός Β’, νέα ήττα ο Παναθηναϊκός Β’

Super League 2: Στη Νίκη το ντέρμπι του Βόλου, άνετος ο Ολυμπιακός Β’, νέα ήττα ο Παναθηναϊκός Β’
Intime.gr

Διαβάστε τι έγινε στα ματς της Super League 2, σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Η Νίκη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Βόλου, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Εκμεταλλευόμενοι τον ευνοϊκό άνεμο στο πρώτο μέρος, οι «μπλε» σκόραραν δις, με τους Πασχάλη Κάσσο (24’) και Σταύρο Τσουκαλά (45’+1’) να δίνουν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Το μόνο που κατάφεραν οι «κόκκινοι» ήταν να μειώσουν με κοντινό πλασέ του Όσκαρ Σιαφά στο 77′.

Ήταν το τέταρτο σερί «τρίποντο» για τη Νίκη που «έπιασε» την Αναγέννηση Καρδίτσας στην τρίτη θέση, αφήνοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό δίχως επιτυχία στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του (τέσσερις ήττες) και στην προτελευταία θέση.

Στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 3-0 του Πιερικού, πιο δύσκολα απ’ ό,τι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Μαρίνο στο 19’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ιωάννη Κωστή στο 50’. Ενδιάμεσα, όμως, οι Κατερινιώτες σπατάλησαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Στο 21’ κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης νίκησε τον Κωνσταντίνο Χαρτσιά που ανέλαβε την εκτέλεσή του. Στις καθυστερήσεις, ο Αλγκασίμ Μπα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στην Ευκαρπία, τέλος, το γρήγορο γκολ του Χρήστου Ρόβα στάθηκε αρκετό για να φύγει ο Αλμωπός Αριδαίας με τους τρεις βαθμούς της νίκης στην αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ Β’. Ο πολύπειρος φορ με σουτ μόλις στο 8ο λεπτό, έστειλε τον Αλμωπό ισόβαθμο με τους «ασπρόμαυρους» στους 35 βαθμούς.

Πολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Super League 2, πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο «Βουζουνεράκειο», σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική του Β’ Ομίλου.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε και δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ με σουτ του Αλέξις Μεσίντορο. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν, ειδικά στο δεύτερο μέρος, να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο άφηναν πολλά κενά στην άμυνα. Τα εκμεταλλεύτηκε στο 80′ ο Πατρίκ Βουό για να κάνει το 2-0, με τον Μεσίντορο να έχει προσπάθεια στο δοκάρι του Βασίλη Ξενόπουλου λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις