Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Super League: Φινάλε στον πρώτο γύρο με δύσκολους αγώνες για τους πρωτοπόρους

Super League: Φινάλε στον πρώτο γύρο με δύσκολους αγώνες για τους πρωτοπόρους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας στην Super League ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει απαιτητικές αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων πρωτοπόρων έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις, με τον Ολυμπιακός να είναι η μόνη ομάδα που αγωνίζεται μακριά από το γήπεδο του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στην Θεσσαλία από τον Βόλο.

Μάλιστα οι Πειραιώτες οι οποίοι προέρχονται από την βαριά ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία, βρίσκονται σε εσωτερική κρίση, με τον προπονητή του συλλόγου Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκεται σε κρίση.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός που και αυτός ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο Europa League(3-2 στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ) αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί αγνοούν εδώ και πέντε αγωνιστικές τη νίκη και μάλιστα έχουν ιδιαίτερα καλή παράδοση στην Αθήνα απέναντι στους «πράσινους» τα τελευταία χρόνια.

Τη Δευτέρα (4/12), η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον Άρη, με σκοπό να πάρει το τρίποντο και να επωφεληθεί ενδεχόμενα «στραβοπατήματα» των αντιπάλων της για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκρισης στους «16» του Conference Leaguε φιλοξενεί τη Λαμία στην Τούμπα, θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν αποδείξει ότι είναι μια ομάδα ικανή για ζημιές.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

16:30 Βόλος – Ολυμπιακός

17:30 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

18:00  ΠΑΟΚ – Λαμία

21:00 ΑΕΚ – Αρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις