Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Super League: Σε Νίκαια και Ηράκλειο και το ενδιαφέρον

Super League: Σε Νίκαια και Ηράκλειο και το ενδιαφέρον
Intime.gr

Τα Ιωνικός – Άρης και ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγουν το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League. Μιας “στροφής” που κρύβει αναμετρήσεις που δεν αποκλείεται να αλλάξουν τις… ισορροπίες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με δύο αναμετρήσεις, ανοίγει σήμερα (04.02) η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο (17:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δυο ομάδες να είναι ανεβασμένες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά μάλλον εκτός στόχων.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και προέρχονται από την ήττα με ανατροπή από τον Ολυμπιακό (2-1) στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Από την άλλη, ο ΠΑΣ έχει και αυτός μαζέψει 19 βαθμούς και ψάχνει το “τρίποντο” μετά τις δύο ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, έχουν Ιωνικός και Άρης που τίθενται αντιμέτωποι στη Νίκαια (19:00). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ωστόσο προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Λαμία, η οποία τους δίνει το δικαίωμα με ακόμη ένα τρίποντο απόψε να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση.

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από την «βαριά» ήττα(3-0) στην έδρα της ΑΕΚ και… ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να νιώθει περισσότερη ασφάλεια σχετικά με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Θυμίζουμε ότι το κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής “κρύβει” το ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αλλά και το Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

17:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

19:00 Ιωνικός – Άρης

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

17:00 Παναθηναϊκός – Λαμία

17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ

20:00 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

20:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

16:00 Λεβαδειακός – Βόλος ΝΠΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις