Αθλητικά

Super League: Τηλεδιάσκεψη την Τρίτη για το νέο πρόεδρο της ΚΕΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Super League έκανε γνωστό ότι την Τρίτη (3/10) θα γίνει τηλεδιάσκεψη με θέματα τις εξελίξεις στην διαιτησία, αλλά και τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Μάλιστα στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League θα συζητηθούν και άλλα θέματα, όπως τα περιστατικά βίας και την καταπολέμηση τους από τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εξελίξεις στη Διαιτησία, Νέος Πρόεδρος Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο – ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού για θέματα διαιτησίας.

2/ Αναίτια ακύρωση συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

3/ Ανακοινώσεις Συνδέσμων Φιλάθλων και περιστατικά βίας.

4/ Διάφορα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ντέμης Νικολαΐδης για όλα: Η «ταυτότητα» της ΑΕΚ, τα ερωτηματικά του Ολυμπιακού, η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον «Ντέλια»
Η Super League έκανε πρεμιέρα και ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέα με τον Δημήτρη Μωϋσιάδη σχολίασαν τις επιδόσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους στη δική τους πρεμιέρα, στο Another Football
Ο Ντέμης Νικολαΐδης