Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Super” άμυνα το Περιστέρι – Τραγικό πεντάλεπτο η ΑΕΚ

“Super” άμυνα το Περιστέρι – Τραγικό πεντάλεπτο η ΑΕΚ
Intime.gr

Περιστέρι και ΑΕΚ είχαν μια… δυνατή μάχη στο “Ανδρ. Παπανδρέου”, με την Ένωση να έχει ένα κάκιστο φινάλε και να γνωρίζει “φιλική” ήττα (73-67). Το “παρών” έδωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Η άμυνα το “όπλο” των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 73-67 από το Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Δεν αγωνίστηκαν οι Σλότερ, Λοτζέσκι και Κατσίβελης, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος.

Οι δύο προπονητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. ΑΕΚ και Περιστέρι δημιούργησαν μικρές διαφορές, χωρίς όμως να τις κρατήσουν.

Το παιχνίδι… χάθηκε για την Ένωση στο τελευταίο πεντάλεπτο, εκεί όπου οι παίκτες του Παπαθεοδώρου δεν βρήκαν λύσεις κόντρα στην άμυνα των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας μόλις 2 πόντους.

Κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ με 24 πόντους (2 τρ.). Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Μαυροκεφαλίδης και Γκρέι, που πέτυχαν 18 πόντους έκαστος.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 41-41, 55-62, 73-67.

Περιστέρι (Παπανικολόπουλος): Άρλετζ 3, Γκάντι 4, Σκορδίλης 4, Πέτεγουει 11 (2), Βησσαρίου, Παπαδημητρίου, Μαυροκεφαλίδης 18 (1), Σαλούστρος 4, Τόλα, Αθηναίου 3 (1), Καράμπελας, Βασιλόπουλος, Τζόουνς 8, Γκρέι 18 (4).

AEK (Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 6, Ράις 6, Λάνγκφορντ 24 (2), Ματσιούλις 9 (2), Γιάνκοβιτς 2, Χρυσικόπουλος 9 (1), Ζήσης 1, Γόντικας 4, Γκίκας, Μωραϊτης, Μαυροειδής, Ρογκαβόπουλος 6 (1).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις