Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1, AEK – Ολυμπιακός: Πρόβλημα ο Γιώργος Τζαβέλλας, αμφίβολος για το ντέρμπι

Superleague 1, AEK – Ολυμπιακός: Πρόβλημα ο Γιώργος Τζαβέλλας, αμφίβολος για το ντέρμπι
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, με ένα μυικό πρόβλημα που αποκόμισε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και πλέον είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση φιλοξενεί τους Πειραιώτες στο ντέρμπι κορυφής της Superleague 1, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Αργύρης Γιαννίκης θα περιμένει τις περαιτέρω εξετάσεις του παίκτη για να δει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Πέτρος Μάνταλος, Σίμος Μήτογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Κοσίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις