Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Superleague 1: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Ελπίζει για παραμονή η Ελαφρά Ταξιαρχία

Superleague 1: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Ελπίζει για παραμονή η Ελαφρά Ταξιαρχία

Ο Απόλλων Σμύρνης καιγόταν για τους τρεις βαθμούς της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, ωστόσο τελικά κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, μετά την ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη για τα πλέι άουτ της Superleague.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν νίκησε, ωστόσο πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει με τη Λαμία για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού στη Superleague 2.

H αθηναϊκή ομάδα ελπίζει σε “στραβοπάτημα” της προτελευταίας Λαμίας (υποδέχεται την Κυριακή τον Ιωνικό), έτσι ώστε να μειώσει σε απόσταση αναπνοής ή, να παραμείνει στο -2 από τους Φθιώτες.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στα πρώτα 45 λεπτά, με τους Θεσσαλούς, πάντως, να παρουσιάζονται πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο διάστημα αυτό, η πρώτη στο 11΄ με το σουτ του Ρεγκατέν που έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε δύο λεπτά μετά και το σουτ του Φαν Βέερτ.

Στο 59΄ οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μπαρτόλο μετά από πάσα του Ρομέρο και ο Πάολο Φερνάντες με σουτ σημάδεψε σωστά για το 1-0. Μη έχοντας άλλες επιλογές οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα και στο 81΄ κατάφεραν να “σώσουν την παρτίδα” με την κεφαλιά του Ντάουντα ύστερα από σέντρα του Βιτλή.

Τα highlights του αγώνα:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σορκάν, Ρόγκνε, Άλβες (73΄ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ντεντάκης, Φατιόν, Κάστρο (73΄ Τσιμπσά), Σλίβκα (60΄ Μπακόγκου), Βιτλής, Μαρτίνες (87΄ Κραγιόπουλος), Ντάουντα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Σιέλης, Πουρίτα (77΄ Κορέα), Ρεγκατέν, Μεταξάς (60΄ Ριένστρα), Μπαρτόλο, Φερνάντες (88΄ Τριανταφύλλου), Ροσέρο, Φαν Βερτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις