Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague 1, Άρης – Παναιτωλικός, Κριστιάν Γκάνεα: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός»

Superleague 1, Άρης – Παναιτωλικός, Κριστιάν Γκάνεα: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό(24/10, 16:00, LIVE από το Newsit.gr) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Superleague 1 και ο Κριστιάν Γκάνεα αναμένεται να βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα των “κιτρίνων”.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του και μίλησε στη Nova για την περίοδο που έμεινε εκτός, αλλά και για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι δηλώσεις του Γκάνεα

«Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας».

Για τη βελτίωση στην επίθεση: «Μόνο αν δώσουμε το 100% όλοι μας, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την επιστροφή του στην 11άδα του Άρη: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις