Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0: Πολύτιμο βαθμό με Ανδρέα Γιαννιώτη στα play out

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0: Πολύτιμο βαθμό με Ανδρέα Γιαννιώτη στα play out

Με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να κάνει κάποιες σημαντικές επεμβάσεις, ο Ατρόμητος έφυγε με το βαθμό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-0), σε ματς για τα play out της Superleague 1 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά και την ήττα της Λαμίας.

Η “λευκή” αυτή ισοπαλία, ανέβασε τον Ατρόμητο στους 27 βαθμούς και τον έφερε στον +6 από την Λαμία και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 39 βαθμούς και είδε τον ΟΦΗ να τον προσπερνάει (40 βαθμούς).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η καλύτερη ομάδα, πίεσε περισσότερο, ωστόσο είχαν πρόβλημα στην τελική φάση, με τον Ατρόμητο να παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς και στην επανάληψη, με τους Αρκάδες να έχουν δοκάρι στο 52′ με τον Ατιένθα. Στο 58′ είδαν τον Γιαννιώτη να κάνει μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Ριέρα. Κάτι ανάλογο είχαμε και στο 69′ με τον Έλληνα πορτιέρε των φιλοξενούμενων να λέει “όχι” σε τετ-α-τετ με τον Μπενίτο.

Ο τερματοφύλακας την ομάδας του Περιστερίου είχε νέα σημαντική επέμβαση στο 84′, ένα λεπτό πριν δει τον συμπαίκτη του, Αλιμπέκ να δέχεται την κόκκινη κάρτα (για χτύπημα στον Μπενίτο) και να αφήνει τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες. Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μέχρι τέλους το 0-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις