Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: «Πολυβόλα» οι Αρκάδες, πέτυχαν τη νίκη της χρονιάς

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: «Πολυβόλα» οι Αρκάδες, πέτυχαν τη νίκη της χρονιάς
ΦΩΤΟ intime

Ο Αστέρας Τρίπολης “διέλυσε” τον Ατρόμητο με 6-2 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, πετυχαίνοντας τη νίκη της σεζόν για τους Αρκάδες στην 11η αγωνιστική της Superleague 1.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι με τον Σόνι να κάνει “όργια” με δύο γκολάρες (και δύο ασίστ), για να πάρει τη… σκυτάλη ο Κρεσπί στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο δικά του γκολ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Ριέρα στις καθυστερήσεις, με το δεύτερο δικό του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση. Με δέκα παίκτες έμειναν στο τέλος οι Περιστεριώτες, που σκόραραν με Μουνίθ και Κουλούρη, χωρίς να αποφύγουν τη “βαριά” ήττα.

Το παιχνίδι

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′, με τον Σόνι να κάνει φοβερή ντρίμπλα και διαγώνιο σουτ για το 1-0 στην αναμέτρηση. Οι Αρκάδες συνέχισαν όμως στον ίδιο ρυθμό και στο 16′ ο Μπενίτο έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το 2-0 δεν άργησε όμως να έρθει, αφού ο Ριέρα στο 20′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ σε κενή εστία, από ωραία ενέργεια και ασίστ του Καρμόνα.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Ο Αστέρας αύξησε περαιτέρω το προβάδισμα του στο 40′, όταν ο Σόνι με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, “σφράγισε” τη νίκη των γηπεδούχων, “γράφοντας” το 3-0. Οι Περιστεριώτες μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μουνίθ, αλλά η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος.

Ο Κρεσπί “χτύπησε” δις μέσα σε δύο λεπτά (65′ και 67′) από ισάριθμες ασίστ του κορυφαίου του αγώνα, Σόνι, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη γκολ στο τέλος. Ο Κουλούρης κατάφερε να σκοράρει στο 86′ παρά την αποβολή του Γκαλβάο δύο λεπτά νωρίτερα, που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο των Αρκάδων ο Ριέρα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο (46′ λ. τρ. Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (61′ Μουνάφο), Λέο Τιλίκα, Σίτο (12′ λ. τρ. Ριέρα), Σονί (79′ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο (61′ Κρεσπί).

Ατρόμητος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (46′ Ντένιτς), Κιβρακίδης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Χαρίσης, Σάλομον (68′ Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος (69′ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (84′ Αθανασίου), Κουλούρης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις