Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: «Αγκαλιά» με την παραμονή η ομάδα της Νίκαιας

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: «Αγκαλιά» με την παραμονή η ομάδα της Νίκαιας
Intime.gr

Μεγάλη νίκη που τον φέρνει μια… ανάσα από την παραμονή στη Supereague 1, πήρε ο Ιωνικός στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (3-2), σε ματς για την 3η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος. Δυο γκολ ο Μάντζης.

Ο Ιωνικός έκανε την ανατροπή στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη (3-2) που τον φέρνει αγκαλιά με την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του στηSuperleague 1. Η ομάδα της Νίκαιας έφτασε τους 33 βαθμούς και θέλει άλλο έναν για να… σωθεί και μαθηματικά. Στους 39 βαθμούς παρέμειναν οι Αρκάδες.

Το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη ήταν… χορταστικό. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ λεπτό της αναμέτρησης με τον Ριέρα, με τον Ιωνικό να φέρνει τούμπα το ματς. Αρχικά, η ομάδα της Νίκαιας ισοφάρισε στο 29′ με τον Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Μάντζης στο 41′ έκανε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο κράτησε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων, με τον Ιωνικό να φτάνει σε τρίτο γκολ (52′), με το δεύτερο τέρμα του Μάντζη στην αναμέτρηση (είχε πετύχει δυο γκολ και στο προηγούμενο ματς της ομάδας, κόντρα στον Βόλο).

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να… αντιδράσει κι έτσι να μη γνωρίσει μια βαριά εντός έδρας ήττα. Στο 87′ ο Μουνάφο μείωσε σε 3-2 για τους γηπεδούχους, σκορ που ήταν και το τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις