Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Οι Νικαιώτες «προσγείωσαν» τους Αρκάδες

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Οι Νικαιώτες «προσγείωσαν» τους Αρκάδες

Μεγάλο διπλό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επί του Αστέρα Τρίπολης πήρε ο Ιωνικός με 3-2 για την 23η αγωνιστική της Superleague 1.

«Στοπ» στο αήττητο σερί 5 αγώνων του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο 2022 έβαλε ο Ιωνικός. Αν και βρέθηκε να χάνει από γκολ του Καπίγια μόλις στο 6΄ και να απειλείται με το να δεχτεί δεύτερο γκολ πριν το 20′ με τον Σόνι, η ομάδα της Νεάπολης έκανε έκανε στο δεύτερο ημίχρονο την ανατροπή και ταυτόχρονα άλμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αοσμαν με πέναλτι στο 63΄, σε μία φάση όπου αποβλήθηκε ο Καστάνιο, μετά από χρήση VAR και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, έφερε το ματς στα ίσα και ο Λένις στο 67΄ έφερε… τούμπα το ματς με το 1-2.

Έστω και με δέκα παίκτες, ο Αστέρας κυνήγησε λυσσαλέα την ισοφάριση, αλλά στάθηκε άτυχος στο 89΄, όταν το σουτ του Κρέσπι από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων (από τα εννέα που υποδείχθηκαν), ο Μάναλης έφυγε μόνος του στην κόντρα, πέρασε και τον Τσιφτσή και «σφράγισε» τη νίκη του Ιωνικού, παρότι δύο λεπτά αργότερα οι Αρκάδες βρήκαν δεύτερο γκολ, με σουτ του Κρέσπι, που κόντραρε σε αμυνόμενο και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Χουτεσιώτη.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος (80΄ Λεό Τιλίκα), Καστάνιο, Αλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (81΄ Κρέσπι), Καπίγια (64΄ Αντζουλάς), Ριέρα (81΄ Μπενίτο), Σονί

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Αοσμαν (85΄ Πλατέλλας), Ντάλσιο, Ματσούκας (73΄ Γκοτσούλιας), Σάντσεθ, Ρομαό, Κιάκος (90΄ Καμπράλ), Κάνιας, Λένις (73΄ Βαλεριάνος), Μάντζης (90΄ Μάναλης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις