Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-2: Κρίσιμο διπλό για τους Λαμιώτες στα play out

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-2: Κρίσιμο διπλό για τους Λαμιώτες στα play out
ΦΩΤΟ Intime

Η Λαμία έκανε διπλό με 2-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague 1 και βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στα μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία.

Με τους Αρκάδες να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της σεζόν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά στο ματς και να διεκδικήσουν τη νίκη, βρίσκοντας το γκολ με τον Μανούσο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Από λάθος του Χριστόπουλου στο 45′, ο έμπειρος επιθετικός έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, πλασάροντας για το 1-0 στο ματς. Η Λαμία προσπάθησε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο να προστατεύσει το σκορ και έδωσε την μπάλα στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν όμως να αντιδράσουν.

Οι Λαμιώτες ήταν μάλιστα αυτοί που βρήκαν και ένα δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη στο 80′, “καθαρίζοντας” το ματς και τη νίκη τους στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Με τους τρεις βαθμούς λοιπόν, η Λαμία βρέθηκε στο +4 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και την τελευταία θέση, δείχνοντας να “κλειδώνει” την προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ με ομάδα της Superleague 2. 

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Άλβαρεζ, Κανελλόπουλος (62΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Σόνι, Μιχόπουλος (62΄Μπενίτο), Σίτο (82΄Παπαδόπουλος), Μπαράλες.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαρανάφ, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Ταϊρόν (65΄Νούνιες), Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μανούσος (85΄Αραμπούλι), Καραμάνος (74΄Ρόμανιτς), Λούκας, Μπεχαράνο (85΄Γκέντσογλου).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις