Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0: Ο Ριέρα «έσπασε» το αήττητο των Κρητικών

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0: Ο Ριέρα «έσπασε» το αήττητο των Κρητικών
Intime.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΟΦΗ (1-0) με το γκολ του Αντριάν Ριέρα και “έσπασε” το εκτός έδρας αήττητο των Κρητικών στη Superleague 1, μετά από 15 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2022 ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για τη 16η αγωνιστική της Superleague 1, επέστρεψε στα «τρίποντα» και πλησίασε στους δύο βαθμούς τη «ζώνη» των play offs (20 β.).

Ο Ριέρα σημείωσε το «χρυσό» γκολ των «Αρκάδων», υποχρεώνοντας τους Κρητικούς στην πρώτη εκτός έδρας ήττα, έπειτα από 10 σερί ματς και αφήνοντας τους στους 22 βαθμούς.

Η ξεκάθαρη υπεροχή του Αστέρα Τρίπολης επιβραβεύτηκε στο 38’. Από πολύ γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων έπειτα από κλέψιμο της μπάλας πάνω στον Λάμπρου, ο Καρμόνα βρήκε εξαιρετικά τον Ριέρα μέσα στην περιοχή που πλάσαρε ιδανικά στην κίνηση, κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν το.. πόδι από το γκάζι, στο πρώτο μέρος της επανάληψης. Ο ΟΦΗ άρχισε να ανεβάζει «στροφές» μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και στο 62’ έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Λάμπρου σούταρε με το αριστερό, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 71’ από σέντρα του Άλβαρες ο Μπαράλες δεν έπιασε «γεμάτα» την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, σπαταλώντας άλλη μία ευκαιρία για τον Αστέρα, ενώ στο 79’ ο Βάτερμαν έκανε καταπληκτική απόκρουση σε μακρινό σουτ του Σονί, κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το απευθείας φάουλ του Άλβαρες τράνταξε το δοκάρι του Βάτερμαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις