Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: «Διπλό» με Πασχαλάκη και ζόρι

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: «Διπλό» με Πασχαλάκη και ζόρι
Intime.gr

Τα βρήκε.. σκούρα ο ΠΑΟΚ αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague 1. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να “προσπεράσει” τον Πασχαλάκη, ο Μπαράλες είχε δοκάρι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο “τρίποντο” (1-0) με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, μέσω… on field review.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να μπαίνει με αποφασιστικότητα στο ματς και μόλις στο 2′ είχε διπλή ευκαιρία με τα διαδοχικά σουτ των Μίτριτσα και Σβαμπ. Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε.. στροφές στη συνέχεια, δημιούργησε ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ και στο 21′ είδε τον Καπίγια να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ, με κεφαλιά – ψαράκι.

Τρία λεπτά αργότερα, είχαμε τη φάση που… διαμόρφωσε το πρώτο ημίχρονο. Ο Κανελλόπουλος πάτησε εντός μεγάλης περιοχής τον Μπίσεσβαρ (εκ των κορυφαίων των φιλοξενούμενων), με την μπάλα να έχει φύγει από τα πόδια του και ο διαιτητής -μετά και από onfield review– έδωσε πέναλτι. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση του και έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε να έχει χάσει τη συγκέντρωση του για αρκετά λεπτά. Από το 35 και μετά όμως οι Αρκάδες πήραν τα… ηνία του αγώνα, αλλά βρήκαν τον Πασχαλάκη σε ετοιμότητα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε… δυνατά στην επανάληψη, αλλά και πάλι οι προσπάθειες του βρήκαν πάνω στον Πασχαλάκη. Ο Έλληνας πορτιέρε είχε σημαντικές επεμβάσεις, με σημαντικότερη αυτή του 61′ στην κεφαλιά του Μπαράλες.

Το ματς έχασε για αρκετά λεπτά το ρυθμό του, αφού οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Ο Αστέρας Τρίπολης… φώναξε στο 83′ για πέναλτι, σε σπρώξιμο του Βαρέλα στον Μπαράλες, με τον διαιτητή να δείχνει “παίζεται”. Τρία λεπτά μετά, ο έμπειρος επιθετικός έπιασε σκαστή κεφαλιά και είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φτάνει στα χέρια του Πασχαλάκη.

Στην τελευταία καλή φάση του ματς (90+1) ο Γκαρσία έκανε το μακρινό σουτ, ο Πασχαλάκης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, έχασε την μπάλα, ο Μπενίτο πετάχτηκε έπιασε το πλασέ, αλλά ο Έλληνας πορτιέρε έπεσε στα πόδια του και το… έβγαλε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις