Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Nίκη στο «κάστρο» του και βλέπει εξάδα

Superleague 1, Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Nίκη στο «κάστρο» του και βλέπει εξάδα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Βόλο για την 18η αγωνιστική της Superleague και παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς εντός έδρας πλησιάζοντας την εξάδα.

Την βαθμολογική ανάβασή του συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης, που μετά τον ΟΦΗ και το Παναιτωλικό νίκησε με 1-0 και τον Βόλο εντός έδρας και κάνει όνειρα για συμμετοχή στα Play Offs της Superleague. Ο Βόλος μπορεί να ξεκίνησε το ματς πιο ορεξάτος και να απείλησε στο 20′ με την φοβερή έμπνευση του Φαν Βεέρτ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου από πολύ μακριά, αλλά το σκηνικό όσο πέρναγε η ώρα άλλαζε. 

Σίτο και Σόνι έδωσαν επιθετική πνοή στον Αστέρα, ο οποίος λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (41′) άνοιξε το σκορ με τρομερό γκολ του Σόνι που έκανε δυο κοντρόλ στον αέρα και με φοβερό σουτ στην κίνηση εκτέλεσε τον Κότνικ για το 1-0. 

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο δεύτερο μέρος με τον Βόλο να απειλεί με γκολ σε δύο περιπτώσεις, αλλά πρώτα ο Παπαδόπουλος έδιωξε το σουτ του Φεράρι στο 77′, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τσοκάνη πέρασε ξυστά από το δοκάρι της εστίας. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανοίγονταν και ο Αστέρας έβρισκε χώρους, πατώντας περιοχής σε δύο περιπτώσεις, αλλά χωρίς να ολοκληρώσει τις καλές προϋποθέσεις που υπήρχαν με κάποια τελική.

Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος, με τον Αστέρα να φτάνει τους 23 βαθμού πλησιάζοντας στο -3 τον ΟΦΗ, που βρίσκεται στην 6η θέση. Αντίθετα ο Βόλος έμεινε στους 18 επιστρέφοντας στις ήττες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού μεσοβδόμαδα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις