Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Νίκη «χρυσάφι» σε φινάλε «θρίλερ»

Superleague 1, Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Νίκη «χρυσάφι» σε φινάλε «θρίλερ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι στην πρεμιέρα των Play Out της Superleague 1, αφού επικράτησε 1-0 σε ένα δραματικό ματς και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις την ώρα που «βύθισε» την «ελαφρά ταξιαρχία». 

Σε ένα ματς για γερά νεύρα ο Ατρόμητος πήρε πολύτιμο τρίποντο επί του Απόλλωνα Σμύρνης, που πλέον είναι με το ένα… πόδι στη Superleague 2. Οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν δημιούργησαν πολύ μεγάλες φάσεις για γκολ, αφού η πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα ήταν καλά διαβασμένη. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι «ξεμύτισαν» και άρχισαν να έχουν τις στιγμές τους.

Σε μία από αυτές στο 87′ κέρδισαν πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε ο Γιαννιώτης πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και μπλοκάροντας τη μπάλα μετά την εκτέλεση του «μοιραίου» Παυλίδη. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μία στιγμή ολιγωρίας στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουλούρης «τρύπωσε» στη μικρή περιοχή και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Στους 26 βαθμούς πλέον ο Ατρόμητος που μπορεί να αισθάνεται πιο ασφαλής. Στους 13 παραμένει ο Απόλλων και ουραγός της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας (64΄ Στρούγγης), Χαρίσης (78΄ Ερλινγκμαρκ, Σάλομον, Ντένιτς (66΄ Ναμπί), Αλιμπέκ (66΄ Κλωναρίδης), Μουνίθ (78΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής (82΄ Μπαξεβανίδης), Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμσπαχ (72΄ Μαρτίνεζ), Ιωαννίδης, Ντάουντα (62΄ Παμλίδης)

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις