Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Απόλλωνας Σμύρνης 4-1: Ανάσα με Κουλούρη

Superleague 1, Ατρόμητος – Απόλλωνας Σμύρνης 4-1: Ανάσα με Κουλούρη

Ο Ατρόμητος αντέδρασε μετά τον διασυρμό (6-2) από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ομάδα του Περιστερίου συνέτριψε εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην προτελευταία θέση.

Πρωταγωνιστής της δεύτερης νίκης του Ατρομήτου στη Superleague 1 ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε (68΄ πεν. και 75΄) υπέγραψε το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Σπιριντόνοβιτς στο 9΄ και ο Μουνίθ στο 40΄ πέτυχαν τ΄ άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φατιόν (14΄πεν.) για λογαριασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας». Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, λόγω της αποβολής του Λισγάρα στη φάση του πέναλτι του Ατρόμητου (67΄).

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας (81΄ Παπαδόπουλος), Στρούγγης, Σπιριντόνοβιτς (86΄ Πισάνο), Μουνίθ (81΄ Μπεντινέλι), Σάλομον, Χαρίσης (81΄ Ντένιτς), Κουλούρης (86΄ Τζαβίδας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46΄ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Φατιόν, Άλβες, Κάστρο, Παμλίδης (46΄ Ντάουντα), Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (69΄ Μαρτίνεζ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις