Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2: Οι Νικαιώτες «βούλιαξαν» την ομάδα του Παράσχου

Superleague 1, Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2: Οι Νικαιώτες «βούλιαξαν» την ομάδα του Παράσχου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να “παραπαίει” στη φετινή Superleague 1, αφού ηττήθηκε και από το “νεοφώτιστο” Ιωνικό με 2-0 στην έδρα του, παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από 7 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Οι Νικαιώτες “χτύπησαν” από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με γκολ των Τουράμ και Άοσμαν, για να πανηγυρίσουν έτσι τη δεύτερη δική τους νίκη, που τους απομακρύνει από νωρίς από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με Κουλούρη και Χατζηισαΐα. Ο διεθνής επιθετικός νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Χουτεσιώτη στο 10′, ενώ ο έμπειρος αμυντικός στο 18′ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.

Δείτε εδώ το δοκάρι του Ατρομήτου

Πέντε λεπτά αργότερα λοιπόν, ο Ιωνικός “απάντησε” με γκολ, αφού ο Άοσμαν συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Τουράμ, σε ένα ακόμη ματς των Νικαιωτών και ο Βραζιλιάνος σκόραρε με προβολή από κοντά, για το 1-0 στο ματς.

Δείτε εδώ το 1-0 του Ιωνικού

Το γκολ “πάγωσε” τους γηπεδούχους και ο Καμπράλ στο 26′ θα μπορούσε να “τελειώσει” πρόωρα το ματς, αλλά το μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. 

Οι Περιστεριώτες έψαξαν την ισοφάριση στη συνέχεια και έχασαν ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ιωνικός ήταν αυτός που σκόραρε και πάλι, με τον Άοσμαν να μετατρέπεται ξανά σε πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, για το 2-0.

Δείτε εδώ το 2-0 του Ιωνικού

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Ατρόμητος είχε και νέο δοκάρι με τον Μπεντινέλι στο 74′, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρει το “δρόμο” προς τα δίχτυα και γνώρισε νέα ήττα στην έδρα του. Ο Ιωνικός έφθασε έτσι τους 8 βαθμούς σε 7 αγώνες στη Superleague 1, την ώρα που η ομάδα του Παράσχου έχει μόλις δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Ιωνικός

Ατρόμητος (Παράσχος): Πίριτς – Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο (46′ Σπιριντόνοβιτς) – Βασιλαντωνόπουλος (74′ Κιβρακίδης), Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο – Κλωναρίδης (62′ Πισάνο), Κουλούρης, Μπεντινέλι (74′ Κωτσόπουλος).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος – Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (67′ Μπάσα) – Ματσούκας (67′ Μάναλης), Τουράμ (83′ Κιάκος), Καμπράλ (90′ Λουάν).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις