Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2: Απίθανη ανατροπή με «buzzer beater» για τους Αγρινιώτες

Superleague 1, Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2: Απίθανη ανατροπή με «buzzer beater» για τους Αγρινιώτες
ΦΩΤΟ Intime

Συγκλονιστικό αποδείχθηκε το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναιτωλικός στο Περιστέρι, καθώς οι Αγρινιώτες έφεραν τα… πάνω κάτω στο τέλος και πήραν τη νίκη με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Στρούγγη να περνάει στο ματς ως αλλαγή λόγω τραυματισμού και να χρίζεται σκόρερ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ στο 44′.

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε όμως στο δεύτερο ημίχρονο και με παρόμοιο τρόπο ισοφάρισε την αναμέτρηση. Με συνεχόμενες κεφαλιές μέσα στην περιοχή και τον Βέργο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, το ματς ήρθε στα… ίσια με 1-1 στο 72ο λεπτό.

Ακολούθησε όμως εξέλιξη “φωτιά”. Στο 84′ Ο Μπεντινέλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από ένα σκληρό φάουλ στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία για μία μεγάλη ανατροπή, αφού σκόραρε στο 90′ με τον Ρούντι και “αγκάλιασε” τη νίκη στο ματς. Λίγο έλειψε όμως να του… ξεφύγει στις καθυστερήσεις. Κι αυτό γιατί ο Στρούγγης έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα στο 90+6′, αλλά το δικό του… buzzer beater δεν μέτρησε, με το VAR να υποδεικνύει παράβαση.

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε έτσι, έστω και με πολύ άγχος, την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague και έφθασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στην ισοπαλία της πρεμιέρας, ξεκινώντας με το… αριστερό το πρωτάθλημα στην έδρα του.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Λαμία

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (16’ Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (60’ Μπεντινέλι), Μουνίθ (81 Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (60’ Πισάνο), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Φλόρες, Βαρόνε (78’ Ντουάρτε), Μεντόσα (60’ Βέργος), Ντίας, Μόρσεϊ (78’ Τσιγγάρας), Καρέλης (60’ Ζέστεντ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις