Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Οι Νικαιώτες «έσπρωξαν» την «ελαφρά ταξιαρχία» προς τον υποβιβασμό

Superleague 1, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Οι Νικαιώτες «έσπρωξαν» την «ελαφρά ταξιαρχία» προς τον υποβιβασμό
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ιωνικός “διέλυσε” με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague 1 και τον έστειλε ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη κατηγορία.

Οι Νικαιώτες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον από την αναμέτρηση, αλλά βρήκαν… μπόσικους τους φιλοξενούμενους και δεν σήκωσαν το… πόδι από το γκάζι, πετυχαίνοντας μία επιβλητική νίκη.

Ο Κιάκος άνοιξε το σκορ στο 26′ και πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 39′, με ένα δεύτερο προσωπικό του γκολ έκρινε ουσιαστικά από νωρίς τον αγώνα. Ο Ιωαννίδης έκανε όμως το… λάθος να μειώσει το σκορ στο 49′ για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με τρία ακόμη τέρματα από Άοσμαν, Κάστρο και Καμπράλ.

Το τελικό 5-1 έφερε έτσι τον Απόλλωνα Σμύρνης στο -4 από τη Λαμία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί πια ένα… θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Superleague 2.

Οι συνθέσεις στο Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης (90′ Πογκοσιάν), Βαλεριάνος, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (84′ Βαφέας), Κάνιας, Λένις, Ντάλσιο (71’ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (84’ Πλατέλλας), Μάντζης (90′ Καμπράλ).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν, Ντεντάκης (46’ Μπαξεβανίδης), Βιτλής (46’ Τσιλούλης), Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Φατιόν (86′ Λισγάρας), Μαρτίνες (77’ Τσίμπσαχ), Ντάουντα (62’ Εμπακόγκου), Ιωαννίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις