Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Superleague 1, Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τους φιλοξενούμενους

Superleague 1, Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τους φιλοξενούμενους

Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε ματς για την 10η αγωνιστική της Superleague 1,, με τους Αρκάδες να χάνουν δύο τετ-α-τετ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και τον Χουτεσιώτη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις.

Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης πήραν από ένα βαθμό, μετά το 1-1 που έφεραν στον αγώνα της Νίκαιας κι έτσι έφτασαν τους 10 βαθμούς (ισόβαθμοι) και έχασαν ευκαιρία να.. πατήσουν εξάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με διάθεση να ελέγχει το ματς, αλλά ο Ιωνικός κατάφερε να βγάλει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να ανοίξει το σκορ στο 14′. Ο Λένις έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τουράμ με κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή για το 1-0, πανηγυρίζοντας το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, φώναξαν για πέναλτι στο 21′, σε σύγκρουση του Μπενίτο με τον Ρομαό και ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έφτασαν στο 1-1 με την υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα (το πρώτο του τέρμα στη σεζόν). Το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος.

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλύτερα στην επανάληψη και πίεσε για το γκολ, αφήνοντας στον Ιωνικό το… παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Στο 61′ οι Αρκάδες είχαν καλή στιγμή, με τον Σόνι να μην μπορεί να νικήσει τον Χουτεσιώτη από πλάγια θέση.

Από το 70′ και μετά ο Ιωνικός έδειξε πιο επιθετικό πρόσωπο. Στο 78′ ο Αοσμάν πήρε την κάθετη του Ντάλσιο, αλλά το σουτ που έπιασε μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Τσιφτσής έβγαλε δύσκολα το μακρινό σουτ του Αοσμάν.

Στο 85′ πάντως ο Αστέρας Τρίπολης έχασε τεράστια ευκαιρία να φύγι με το “τρίποντο” από την Νίκαια. Ο Σίτο βγήκε ολομόναχος απέναντι στον Χουτεσιώτη, με τον πορτιέρε των γηπεδούχων να… βγάζει το τετ-α-τετ. Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι “φώναξαν” για το μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Σίτο από τον Γκοτσουλιά, σε εκτέλεση κόρνερ.

Ευκαιρίες είχαμε ακόμα και στις καθυστερήσεις του ματς, από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 90+1 ο πορτιέρε των γηπεδούχων έδιωξε το σουτ του Γκαρθία, για να ακολουθήσει η καλή αλλά άστοχη κεφαλιά του Ιγκλέσιας, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις