Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague 1, Ιωνικός – Βόλος 2-2: Ο Μάντζης δεν αρκούσε, ματσάρα στα play out και «αντίδραση»

Superleague 1, Ιωνικός – Βόλος 2-2: Ο Μάντζης δεν αρκούσε, ματσάρα στα play out και «αντίδραση»
Intime.gr

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μάντζη, ο Ιωνικός έδειξε να παίρνει μια εύκολη νίκη μέσα στη Νίκαια, αλλά ο Βόλος αντέδρασε και “επέστρεψε” από το 2-0, παίρνοντας τον εκτός έδρας βαθμό (2-2) σε ματς για την 2η αγωνιστική των play off της Superleague 1. Χαμένοι τετ-α-τετ ο Φαν Βέερτ στο 88′ για το “διπλό”.

Ο Βόλος πέτυχε δυο γκολ μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ιωνικού (2-2) κι έφτασε τους 31 βαθμούς, παραμένοντας στο +1 από την ομάδα της Νίκαιας.

Ο Ιωνικός όχι μόνο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το… καλημέρα, φτάνοντας στο 1-0 με την κεφαλιά του Μάντζη αλλά ανάγκασε τον Βόλο να βρίσκεται σε θέση άμυνας, πλησιάζοντας πολλές φορές απειλητικά στα καρέ του και χάνοντας ευκαιρίες.

Το ματς έχασε το ρυθμό του για αρκετά λεπτά στη συνέχεια, λόγω του τραυματισμού του Ρομέρο στο 18′. Οι ομάδες βρήκαν και πάλι τα “πατήματα” τους, με τον Βόλο να έχει μια ελαφρά υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Ιωνικός κατάφερε να “χτυπήσει” ξανά. Στο 52 ο Μάντζης δέχθηκε την ασίστ του Αοσμάν και με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Βόλος προσπάθησε να.. βγάλει αντίδραση και στο 59′ είδε τον Χουτεσιώτη να “βγάζει” την κεφαλιά του Γκιουλέν. Στο 64′ η κεφαλιά του Φαν Βέερτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει τελικά ένα λεπτό μετά ο Φερνάντες και να μειώσει σε 2-1 με το τρομερό σουτ του Φερνάντες.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο στο 69′ κέρδισαν πέναλτι, για χέρι του Μύγα, μετά από μονομαχία με τον Μπαρτόλο. Ο Φαν Βέερτ ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσα.

 

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις