Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Superleague 1, Λαμία – ΟΦΗ 1-2: Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι στα play out

Superleague 1, Λαμία – ΟΦΗ 1-2: Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι στα play out
Intime.gr

Ο βαθμολογικά αδιάφορος ΟΦΗ πέρασε από την έδρα της Λαμίας (2-1) σε ματς για τη 2η αγωνιστική των play out της Superleague 1 και διατήρησε τους γηπεδούχους μακριά από τη ζώνη της… σωτηρίας.

Η ήττα αυτή κράτησε την Λαμία στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα των play out της Superleague 1 με 21 πόντους. Το “τρίπποντο” αυτό ανέβασε τον ΟΦΗ στους 40 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 29′ με το τέρμα του Πασχάλη Στάικου (εξαιρετικό διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή). Η Λαμία πλησίασε στην ισοφάριση λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (44′). Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπεχαράνο, ο Σωτηρίου βγήκε χωρίς να απομακρύνει ο Λούκας βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά οι αμυντικοί του ΟΦΗ απομάκρυναν πάνω στη γραμμή!

Η Λαμία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51′ έφτασε στην ισοφάριση με το γυριστό του Λούκας, από το ύψος της μικρής περιοχής των φιλοξενούμενων.

Η Λαμία πίεσε μέχρι το φινάλε για το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στο 90+1′ είδε τον Σωτηρίου να κάνει τεράστια επέμβαση, στην προσπάθεια του Αραμπούλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις