Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Superleague 1, Λαμία – Βόλος 2-2: «Έσωσαν» το βαθμό οι γηπεδούχοι μετά από ματσάρα

Superleague 1, Λαμία – Βόλος 2-2: «Έσωσαν» το βαθμό οι γηπεδούχοι μετά από ματσάρα
ΦΩΤΟ intime

Η Λαμία βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Βόλο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση και να πάρει έστω την ισοπαλία από το ματς της 14ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με δύο γκολ του Φαν Βέερτ χωρίς να είναι καλύτεροι στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να επανέλθουν στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες, την ώρα που οι Λαμιώτες έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία με 10 βαθμούς (στο +4 είναι οι Θεσσαλοί).

Το παιχνίδι

Σε ένα ανοιχτό ματς από τα πρώτα λεπτά η Λαμία βρέθηκε πρώτη κοντά στο γκολ, έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 16′ μετά από κόρνερ. Ο Κότνικ “έσωσε” στη συνέχεια δύο φορές την εστία του σε τετ-α-τετ του Ρόμανιτς και ωραίο σουτ του Νούνιες, για να ανοίξει τελικά το σκορ ο Βόλος.

Στο 30′ ο Γκαραβέλης “νίκησε” τον Φαν Βέερτ, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Ολλανδός επιθετικός βρέθηκε απέναντί του και με άψογο διαγώνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Οι Βολιώτες αύξησαν μάλιστα το προβάδισμά τους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Φαν Βέερτ και πάλι, να κάνει τρομερή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νίνη και να γράφει το 2-0 στο ματς.

Η Λαμία δεν τα παράτησε όμως και έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια. Στο 57′ ο Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι και ο Αραμπούλι το μετέτρεψε σε γκολ για το 2-1 στην αναμέτρηση.

Το ματς έγινε αμέσως ροντέο και στο 60′ ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Όροζ να αστοχεί εξ επαφής, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα το 2-2. Από σέντρα του Ρόμανιτς, ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Οι δύο ομάδες διατήρησαν το ρυθμό και στη συνέχεια και έψαξαν το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε τελικά ποτέ, για να παραμείνει η ισοπαλία μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού. Ο Βόλος έβαλε έστω κι έτσι στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα, παίρνοντας τον πρώτο βαθμό μετά από πέντε σερί ήττες, ενώ η Λαμία “φασούλι το φασούλι” έφθασε τους 10 βαθμούς στη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο Λαμία – Βόλος

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής) Τζανετόπουλος Σαραμαντάς, Μπεχαράνο Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν), Νούνιες Ρόμανιτς Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης), Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Μπαρτόλο Γκρίλο Ρομέρο Φεράρι, Σοάρες Νίνης (85’ Γκιουλέν), Ρεγκατέν Ροσέρο (46’ Φερνάντες) Ορόζ (90’+2’ Λογαράς), Φαν Βεερτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις