Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-2: «Ζωντανός» για την παραμονή

Superleague 1, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-2: «Ζωντανός» για την παραμονή
Intime.gr

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 2-1, πήρε το δεύτερο του σερί “τρίποντο” στα play out και πλέον βρίσκεται στο -2 από την προτελευταία Λαμία και ζωντανός στη μάχη της παραμονής στη Superleague 1.

Στους 19 βαθμούς πλέον ο Απόλλων Σμύρνης, στους 21 η Λαμία ενώ η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει τους Φθιωτούς εντός έδρας την προτελευταία αγωνιστική. Στους 40 έμεινε ο ΟΦΗ!

Με την εκκίνηση του αγώνα (1′) ο Απόλλων Σμύρνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μαρτίνες έκανε υπέροχη προσποίηση και σουτ από τον άξονα, ο Βούρος έπεσε με τάκλιν και η μπάλα βρήκε πάνω του και πέρασε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του αμυντικού των γηπεδούχων, ο διαιτητής Τζοβάρας είδε τη φάση στο μόνιτορ και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην εξέλιξη της φάσης οι παίκτες του ΟΦΗ έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση, αλλά ο Τσιλιανίδης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σορτσάν!

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό, με τον ΟΦΗ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και τον Απόλλωνα Σμύρνης να να μην μπορεί να απειλήσει. Τελικά, ο Φατιόν από το… πουθενά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους (45+3′), σκόραρε με ψαλιδάκι για να κάνει το 1-0 για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις στις δυο εστίες. Τελικά, ο ΟΦΗ ΄ταν αυτός που κατάφερε να… βρει δίχτυα στο 70′. Ο Λουίς Φελίπε βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά από σπάσιμο του Νέιρα, έκανε άψογο πλασέ και κατάφερε να νικήσει τον Σόρτσαν για το 1-1.

Το σκορ όμως άλλαξε άμεσα, με τον Απόλλωνα να κάνει το 2-1 στο 78′. Σε τρομερή αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Μαρτίνες “έσπασε” την μπάλα στον Σλίβκα, με τον δεύτερο να… αδειάζει τον Βούρο και με ωραίο τελείωμα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του και τελικά τη νίκη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις