Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Στα play off οι Κρητικοί

Superleague 1, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Στα play off οι Κρητικοί
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague 1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης και την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφάλισε το τελευταίο “εισιτήριο” για τα play off του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν το πρώτο γκολ, αλλά ο Βούρος στο 64′ έλυσε το… γόρδιο δεσμό και ο Λουίς Φελίπε “σφράγισε” στο 71′ τη νίκη της ομάδας του, αλλά και την πρώτη συμμετοχή της ομάδας του στα play off.

Η λήξη του αγώνα έφερε έτσι έξαλλους πανηγυρισμούς στο Γεντί Κουλέ, με τον ΟΦΗ να έχει πια την ευκαιρία να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Παρέμεινε τελευταίος ο Απόλλων Σμύρνης, που θα δώσει τη δική του “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία, μέσα από τα play out.

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί – Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης – Ντε Γκουζμάν (75’ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα (84’ Στάικος) – Λάμπρου (78’ Τσιλιανίδης), Ντουρμισάι (84’ Καμάου), Λ. Φελίπε

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Κότσαρης – Ντεντάκης, Άλβες, Ρόγκνε (60’ Λισγάρας), Μπαξεβανίδης – Τσιλούλης, Τσίμπσαχ (76’ Παπαγεωργίου), Σλίβκα, Γιαννιώτας (46’ Παμλίδης) – Ντάουντα (53’ Σίγκνεβιτς), Ιωαννίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις