Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Αγνοούν τη νίκη

Superleague 1, ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Αγνοούν τη νίκη
Intime.gr

Ούτε τώρα! ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Superleague 1. παρέμειναν χωρίς “τρίποντο” οι δυο ομάδες, ενώ οι Αρκάδες έμειναν και πάλι χωρίς γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε να… πατάει καλύτερα στην έδρα του ΟΦΗ, έχοντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Οι Κρητικοί άφησαν… μέτρα στον αντίπαλο και προσπάθησαν να κλέψουν μπάλες και να βγουν στην κόντρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 11′ και μετά από αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ, η μπάλα στρώθηκε στον Κρεσπι στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο παίκτης των Αρκάδων σούταρε με την μία, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Ο Νιόπλιας φώναξε στους παίκτες του, να ανέβουν πιο ψηλά, κάτι που ισορρόπησε αρκετά το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 31′ στην πρώτη σημαντική τους ευκαιρία. Ο Ντουρμισάι έπιασε το σουτ από δεξιά, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει. Πάντος, στο φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και πάλι… στροφές -με πρωταγωνιστή τον Σίτο- αλλά δεν τα πήγαν καλά στην τελική προσπάθεια.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε από τα πρώτα λεπτά για να προηγηθεί. Οι παίκτες του Νιόπλια, όμως, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Παπαδόπουλο. Μετά το 75΄ το ματς είχε πολλές διακοπές λόγω των συχνών φάουλ που σημειώθηκαν, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν έχασε κλασική ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της νίκης. Ένα σουτ του Καπίγια στις καθυστερήσεις μπλόκαρε εύκολα ο Επασί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις